De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Door Kelly Vergauwen, 2 juni 2022

A day in the life of.. Kelly

Even voorstellen..

Hallo lieve mama’s! Mijn naam is Kelly (@k.vergauwen) en ik ben 31 jaar. Ik woon in het mooie Zeeland (Hulst) samen met mijn vriend, ofja verloofde moet ik zeggen en onze twee dochters: Valentina (3,5 jaar) en Félipa (1,5 jaar). Pittig, maar heel gezellig. Ik werk fulltime bij Ici Paris XL als manager. Als ik niet aan het werk ben, probeer ik echt zoveel mogelijk tijd en aandacht aan mijn meiden te geven.

 

 

 

Dagelijkse routine

In de ochtend gaan we meestal even wandelen en naar een speeltuintje. Dan moet Félipa in bedje rond 11:00/12:00 uur voor haar middagdutje. Heel soms gaat Valentina ook slapen als ze moe is en anders heb ik quality time met haar alleen. Valentina en ik maken samen het eten klaar voor in de avond en spelen nog wat. In de namiddag probeer ik dan meestal ergens heen te gaan, zodat ze hun energie nog wat kwijt kunnen. Rond 18:00 uur gaan ze samen in bad.

 

 

 

Haarroutine

Nadat ik Valentinahaar haren heb gewassen, kam ik het altijd goed door. Tussendoor doe ik dat nooit, omdat het dan gaat pluizen. Ik doe er haarcrème in en ze kan er een paar dagen tegenaan. Ik was het namelijk maar twee keer in de week, omdat haar krullen anders veel te droog worden. Daarna gaan ze lekker in bed rond 19:00/20:00 uur.

 

 

Favoriete haaraccessoire

Overdagstijl ik Valentina haar haren altijd met een haaraccesoire, want het hangt anders zo in haar gezicht. Meestal laat ik het los, omdat ze zulke mooie krulletjes heeft. Ik doe dan onze favoriete diadeem in de kleur coffee in haar haren, maar voor de kinderopvang doe ik haar haren in een staart en daarvoor gebruik ik de scrunchies met muslin stof. Valentina wilt namelijk alleen zachte elastiekjes in en geen strakke elastiekjes. Félipa heeft natuurlijk nog weinig haar. Ik kan net een palmboompje maken, maar die haartjes zijn nog zo fragiel dat ik dat het liefst niet doe. Haar plukje doe ik dan met de baby haarspeldjes van Haarspeldjes.com opzij, zodat het niet zo plat op haar voorhoofd valt. Deze blijven supergoed zitten en zijn ook niet te groot en overdreven. Dan nog wat haarlotion en ze is klaar.

 

 

 

Goede kwaliteit en groot assortiment

De kwaliteit van de haaraccesoires is heel goed en ik raad ze iedereen aan! Het assortiment is zo groot, dus je kunt er altijd je smaak vinden

 

 

Liefs,

 

Kelly

Instagram: @k.vergauwen

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »