De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Door Kikki van Sikkelerus, 4 juli 2022

A day in the life of.. Kikki

Even voorstellen..

Hi! Ik ben Kikki (@huisjeboompjelize), 27 lentes jong en woon samen met mijn chaotische, maar wel fantastische gezin in Zwaag (Noord-Holland). Ik mag mijn leven al bijna 12 jaar delen met Mike en sinds19 maanden hoort ook onze dochter Lize-Lody daarbij. Ik werk parttime, zodat ik veel van/met Lize mee kan maken. Daarnaast heeft Mike ook een extra vrije dag naast het weekend: een papadag.

 

 

 

Dagelijkse routine

Onze ochtenden zijn altijd relaxed. Nadat we hebben ontbeten, wandelen we naar het park met onze dwergkees Lira. Daarna gaan we ergens wat eten of we lunchen thuis met een eitje. Lize slaapt ongeveer vanaf 12:30 uur tot 14:00 uur. Dan staat ze weer vol energie op en gaan we meestal naar de kinderboerderij achter ons huis, ergens op de koffie, krijgen we bezoek, gaan we naar de winkel of hebben we een ander uitje. Nu methet mooie weer is een zwembadje ook echt favoriet! De dag vliegt altijd voorbij dus al snel sta ik te koken, eten we samen en sluit Lize haar dag af in een lekker warm bad. Rond 19:00 uur is ze vertrokken naar dromenland.

 

 

Haarroutine

Elke ochtend en middag nadat Lize wakker is geworden, doe ik een beetje haarlotion in haar haren. Daarna borstel ik het goed door. Niet omdat het klit, maar vooral omdat haar krulletjes anders alle kanten op springen.

 

 

Favoriete haaraccessoires

Ik gebruik bijna altijd één of twee haarspeldjes naast twee haarelastiekjes om haar krullen bijeen te houden en twee staartjes te maken. De lichtere, zachte of bruinige kleuren staan Lize het mooist. De haarspeldjes van stof van Haarspeldjes.com zijn mijn favoriet en dan extra favoriet in de kleur vanilla. Wanneer ik ga voor één staartje bovenop haar hoofd, staat een haarspeldje met strik het leukst en is de strikneutral rainbow favoriet! We hebben lang moeten wachten voordat Lize haren kreeg, maar nu het er is ben ik ook groot fan van de diadeem met ribstof!

 

 

 

Goede kwaliteit en groot assortiment

De kwaliteit van de haaraccesoires is heel goed en ik raad ze iedereen aan! Het assortiment is zo groot, dus je kunt er altijd je smaak vinden

 

 

Liefs,

 

Kikki

Instagram: @huisjeboompjelize

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »