Gratis verzending vanaf €20 - Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €20 - Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden
9.5 score, 15.051 beoordelingen
Geen producten gevonden...

A day in the life of.. Kirsten

A day in the life of.. Kirsten

Elke maand nemen wij jou een dagje mee in het leven van een influencer. Dit keer is de beurt aan Kirsten.

Even voorstellen..

Hi! Ik ben Kirsten, 27 jaar en moeder van Emma Lieve van 3 jaar. De zwangerschap tot dat Emma ruim 2,5 jaar was, heb ik alleen gedaan. Mijn ex wil niet in beeld zijn. Sinds kort is er een man in ons leven, en wat voor een! Ik werk zelf als fotograaf en ben in 2017 afgestudeerd. Nu met Corona staat dat op een laag pitje en verdien ik ons brood met samenwerkingen via Instagram! Ik vind het heel leuk om creatief bezig te zijn. Zo ook met Emma haar haren. Emma Lieve is geboren met lange, zwarte haren. Vanaf het eerste moment gebruiken wij de haarspeldjes en haarelastiekjes van Your Little Miss.

 

 

Favoriete haaraccessoires

Emma Lieve heeft echt enorm lang haar voor een meisje van nét drie. Ik hou zelf niet van haren waar niks in zit en dat los voor het gezicht hangt, dus ik doe er altijd iets in. Ik vind zelf ingevlochten haren heel mooi. Nu heeft Emma niet altijd heel veel zin om stil te zitten, dus een simpel knotje komt ook vaak voor. Deze stylen we dan af met een mooi haarelastiek, diadeem of haarspeldje van Your Little Miss. 

 

 

Voor een ieder wat wils 

De keuze is reuze! Er is echt voor ieder haartype wat te vinden: van felle kleuren tot aardetinten, van panterprint tot effen stofjes. Een website die iedere meisjesmoeder zou moeten kennen. Wij kunnen niet meer zonder!

 

 

 

Dagelijkse verzending

NL levertijd 1-2 werkdagen (kortingsacties uitgezonderd) BE zie verzenden & retourneren

Lage verzendkosten

€2,49 binnen Nederland en €2,99 voor België en rest van de wereld. Geen verzendkosten boven €20,- bestelwaarde.

Veilig betalen

Uw betaling vindt plaats in een veilige omgeving

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »