De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Door Leonie Lagaune, 20 oktober 2020

A day in the life of.. Leonie

Even voorstellen..

Ik ben Leonie (31), mama van drie. Louane (5) is een echt meisje-meisje die de hele dag door tettert, danst en tekent. Aloys (2) is een actieve peuter die volop de wereld aan het ontdekken is. Hun jongste broertje Rafaël is een schitterend sterretje aan de hemel die over ons allen waakt. In het dagelijkse leven kun je mij tegenwoordig terugvinden in mijn home-office te Antwerpen. Ik ben accountmanager bij een communicatiebureau, maar door corona zijn we momenteel helaas aangewezen op thuiswerk. Daarnaast ben ik gefascineerd door fotografie en social media, waardoor ik maar al te graag ons leventje in beeld & taal deel via mijn Instagram account @bellemaman.be

 

Daily routine

Iedere ochtend ben ik degene die Louane haar lange lokken kamt en invlecht. Nadien mag Louane steeds uit haar doos met haarspeldjes en -elastiekjes enkele leuke uitkiezen. Deze verwerk ik dan in haar kapsel. Zonder haarspeldjes of -elastiekjes komt Louane het huis niet uit, want zonder haaraccessoires zou ik haar ’s avonds van school ophalen met een “coupe-ontploft”. 

 

 

 

Favorieten

Ik hou van alle soorten, vormen en kleuren haarspeldjes. Louane is zelf het meest gek op de glittervarianten en dan het liefst eentje met een glittersterretje erop. Eind december wordt ze 6 jaar en wil ze dolgraag een sterretjesfeestje houden. Hoe meer sterren en hoe meer glitter, des te gelukkiger ze is. 

 

Stijlen

Ik stijl de haaraccessoires altijd bij Louane. Hierbij doe ik vrijwel altijd één speldje links en één speldje rechts om haar haren uit haar gezicht te houden. Louane heeft immers heel erg sluik haar dat recht in haar gezicht zou vallen zonder haarspeldjes. 

 

 

 

Ruim assortiment

Ik vind het assortiment geweldig. Er is zoveel keuze! Voor iedere outfit van Louane is er wel een gepast haaraccessoire te vinden bij Haarspeldjes.com. Ik zou zelf terug kind willen zijn om al dat moois in mijn haren te kunnen doen. Ook super leuk om te weten: ook mama’skunnen hun gade slaan bij Haarspeldjes.com. Ik koos bijvoorbeeld voor twee grote navykleurige haarspeldjes die ik maar al te graag insteek op kantoordagen. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »