De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Door Lianne van der Vlugt, 6 januari 2021

A day in the life of.. Lianne

Even voorstellen..

Hi! Lianne hier (30 jaar) samen met Sven (33 jaar) en mama van drie heerlijke kids: Mees van 4 jaar, Vive van 2 jaar en Flore van twee weken haha! Volle bak dus, maar zo gezellig en zo fijn! Normaal gesproken werk ik drie dagen per week en ben ik content creator op mijn Instagramaccount @lvdvlugt, maar sinds half november al lekker met zwangerschapsverlof en sinds half december zitten we dus met z’n allen thuis haha! En denk dat dat voorlopig ook nog zo blijft.. bijzondere kraamtijd.. maar ook reuze gezellig!

 

 

Dagelijkse routine

Onze dag begint lekker laat en langzaam. De kids kunnen op dit moment niet naar school en het kinderdagverblijf én ik ben natuurlijk twee weken geleden bevallen van ons derde kindje, Flore Philène! Uitslapen en lekker alles op het gemak, dus rond 10:00 uur zorgen we dat we ons gaan aankleden en fris en fruitig zijn voor de dag! In het weekend proberen we altijd wel wat leuks te doen. Even naar het bos, het strand of gewoon een flinke wandeling hier in de buurt, heeeeeeerlijk! Doordeweeks is nu anders dan anders natuurlijk (corona), maar we maken er gewoon wat gezelligs van. We zijn nu meer thuis door de kleine Flore, maar dat vinden de kids helemaal niet erg. Lekker in huis rommelen, spelen en heel veel tijd voor uitgebreide kroelsessies met z’n allen. 

 

Favoriete haaraccessoires

Ik ben dus echt fan van haarbandjes voor Flore! Bij Vive had ik dit ook al! De liefde voor haarbandjes is dus niet minder geworden haha! Favorieten nu zijn: het haarbandje met kant of dubbele strik én het velvet haarbandje. Echt enig! En het voordeel van een newborn? Flore laat haar haarbandjes nog lekker zitten! 

 

 

 

Voor Vive vind ik de strik haarspeldjes heel fijn. We maken dan een vlechtje waar we een strik in doen of we maken staarten of knotjes met vlechtjes. Onze favoriet van het moment is de haarstrik tan! Een heel mooi kleurtje en ook lekker groot. Andere favorieten van ons zijn de setjes haarspeldjes. Deze zijn er echt in alle kleuren.

 

 

 

Haaraccessoires stijlen

Bij Flore valt er nog weinig te stijlen haha, maar ik vind het super leuk om haar haartjes te laten zien en dus een mooi haarbandje in te doen. Als d'r haartjes dan langer worden, vind ik de babyhaarspeldjesheel lief staan. Bij Vive is los haar en een haarband inhouden echt onmogelijk haha. Haar haren zitten dan in de weg en na een uur is het een wilde bos zonder haarband, helaas. Daarom mag ze ‘s morgens kiezen wat voor haren ze wil: knotjes, staart(jes) of een vlechtje. Niet dat ik kan vlechten haha, maar een los vlechtje lukt nog net. Daarna kiest ze zelf de haarspeldjes uit en ziet ze er helemaal mooi uit.

 

 

Voor een ieder wat wils 

Your Little Miss heeft onwijs veel keuze en zoveel moois! Van newborn tot leuk voor jezelf. Ze hebben alle items ook in super veel verschillende kleuren, volgens mij moet er voor iedereen wel wat leuks te vinden zijn. Leuke prijsjes en ook nog veel leuke aanbiedingen.. toch heel fijn. Wij kunnen er in ieder geval geen genoeg van krijgen en blijven onze collectie aanvullen haha.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »