De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Door Melike , 1 april 2021

A day in the life of.. Melike

Even voorstellen..

Hi! Ik ben Melike (@melikeskids), 33 jaar (bijna 34 alweer), influencer en moeder van twee dochters en een zoontje: Ravza (7 jaar), Ela (3 jaar) en Ensar (10 maanden). Ik ben werkzaam als docent op het voortgezet onderwijs. Ik houd ontzettend veel van wandelen, shoppen, haren leuk maken en veel knuffelen met mijn kindjes. Door Haarspeldjes.com ben ik gevraagd een blog te schrijven en daarin een ‘kijkje in ons leven’ te geven. 

 

 

Ochtendritueel

Als mama van drie kleine draakjes begin ik mijn dag met een kop koffie om goed wakker te worden. De twee kleintjes slapen nog niet zo goed door waardoor ik al jaren last heb van gebroken nachten (wat overigens te zien is aan de wallen onder mijn ogen). Ik maak de kindjes snel klaar voor school. Ze mogen de avond ervoor altijd uitkiezen wat ze willen aantrekken om discussies in de ochtend te voorkomen. Bij de jurkjes/kleding horen natuurlijk ook haaraccessoires. Wij hebben keuze genoeg als het hierom gaat. De meiden willen vaak een vlecht of twee staartjes in en af en toe mogen ze met los haar naar school.

 

 

Kwaliteit haarspeldjes

Nadat de meiden zijn aangekleed, doe ik hun haartjes en doen we er haaraccessoiresin. Vandaag kiezen ze voor de haaraccessoires van Haarspeldjes.com. Wat ontzettend handig is aan de haarspeldjesvan Haarspeldjes.com is dat ze goed blijven zitten. De haarspeldjes glijden niet uit waardoor we er geen een zijn kwijtgeraakt. Je weet hoe het gaat met die haarspeldjes he. Altijd een mysterie waar ze zijn!

 

 

Favoriete haaraccessoire

De haarbanden zitten echt heerlijk (stiekem leen ik ze ook). Het zit niet te strak en ze zien er super mooi uit! Je kunt ze kopen in ribstof, maar ook in satijn. Ze zijn goed te combineren en zowel classy als cool. Wat wil ik nog meer!

 

 

Good hair speaks louder than words

De meiden krijgen vaak complimenten over hunhaar en over hun haaraccessoires. "Melike, je bent wel druk met de haren van de meiden!", krijg ik dan te horen. Gelukkig valt dat nog wel mee! De haaraccessoires zorgen voor een hippe en leuke uitstraling! Als kind was ik al druk met het maken van de haren van mijn poppen en ik ben zo dankbaar dat ik twee meiden met een bos haar heb! Zo kan ik me elke dag weer uitleven ook al is mijn leven een race tegen de klok in. Uiteindelijk draait het hierom: ‘Good hair speaks louder than words!’

 

 

Liefs,

Melike

 

Instagram: @melikeskids

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »