De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Door Natasja van der Mooren, 31 mei 2021

A day in the life of.. Natasja

Even voorstellen..

Hoi! Ik ben Natasja (@mama.natasja), trotse mama van onze 2-jarige dochter Acie Lou. In het dagelijkse leven ben ik mama en vrouw van. Wij wonen in Den Bosch en ik werk als manager in de zorg. Momenteel werk ik 32 uur, maar binnenkort wil ik waarschijnlijk 28 uur gaan werken. Ik vind het heerlijk om (naast moeder) Natasja te zijn tijdens mijn werk.

 

Dagelijkse routine

Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag heb ik mijn ‘mama dag’. Dan staat deze hele dag in het teken van Acie Lou: fijn rondwandelen, naar de stad of thuis spelen. Na mijn werkdag ben ik altijd blij als ik Acie Lou weer kan ophalen bij haar opa’s en oma’s of bij de kinderopvang. De rest van de avond zijn we dan gezellig samen en nemen we onder andere de dag met elkaar door.

 

 

Matchy, matchy

Acie Lou is een echt meisje-meisje en is dan ook dol op poppen, haarspeldjes en tutten. Wij zijn echt fan van de haaraccessoires van Haarspeldjes.com. De diversiteit (verschillende vormen, kleuren en materialen) van de haarspeldjes maken het echt een feestje. Ik vind het heel leuk om de haaraccessoires van Acie Lou te combineren met haar outfitje, dus wij hebben inmiddels een hele collectie om te kunnen matchen.

 

 

Favoriete haaraccessoire

Onze favoriet is toch wel het haarspeldje met een strikin de kleur old gold. Een haarspeldje dat heel goed blijft zitten, een prachtige kleur heeft en een echte eyecatcher is. De kleur past ook echt overal bij.

 

 

 

Van een paardenstaart tot twee knotjes

De haaraccessoireskan je op verschillende manieren stijlen en ik vind het dan ook leuk om hier in te variëren. Denk aan een paardenstaartje, twee knotjes of losse haren met een mooi haarspeldje. Ook ideaal om de lange haren uit het gezichtje van Acie Lou te houden. Acie Lou is geboren met veel haartjes, dus zij kon al heel snel haarspeldjes in. Dit zag er zo schattig uit en je zag direct dat ze een meisje-meisje was, want dat is nog wel eens afwachten bij een baby'tje!

 

 

Hip en trendy

Haarspeldjes.com is onze absolute nummer 1! Veel variatie, mooie stoffen, goede kwaliteit, veel keuze voor baby's en volwassenen, toffe combinaties en hippe printjes. Ze gaan echt met de tijd mee en kijken heel goed welke kleuren hip zijn. Hier passen ze de collectie op aan. Heel leuk ook dat de collectie regelmatig wisselt waardoor je steeds weer nieuwe producten kunt shoppen. Ik word er altijd heel erg hebberig van! ;-)

 

 

Follow us 

Vind je het leuk om ons te volgen en om de leuke haaraccessoires van Acie Lou te bewonderen?  Volg ons dan op: www.instagram.com/mama.natasja

 

Liefs,

 

Natasja

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »