De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Door Noa Hofstede, 11 oktober 2022

A day in the life of.. Noa

Even voorstellen..

Hi! En wat leuk dat je de tijd neemt om dit blogje te lezen. Ik zal ons eventjes voorstellen. Ik ben Noa (@noahofstedex), 21 jaar en mama van Livia (1 jaar). Ik deel mijn leven als jonge mama online op Tiktok en Instagram. Ik begon met het maken van vlogjes tijdens mijn verlof. Sindsdien ben ik steeds meer gegroeid en heb ik er een inkomen uit kunnen halen. Het is heel fijn om dit te kunnen combineren met het moederschap. In deze blog vertel ik hoe Livia en ik samen de dag spenderen. Veel leesplezier!  

 

Ochtendroutine

Om 8:00 uur worden wij wakker. We knuffelen even in bed en Livia krijgt een schone luier. Daarna gaan wij naar beneden en laat ik Livia even spelen, terwijl ik ons ontbijtje klaarmaak. We eten ons ontbijtje samen op, spelen nog eventjes en daarna gaat Livia naar bedje voor 1/1,5 uur. In die tijd maak ik me klaar en maak ik even schoon. Ook doe ik vaak in die tijd iets voor samenwerkingen. Vaak maak ik dan ook alvast even Livia’s lunch. Als Livia wakker wordt, haal ikhaar uit bed en kleed ik haar aan.

 

 

Superzacht en goed te combineren

Als ik haar haren doe, gebruik ik de haarspeldjes van Haarspeldjes.com. Ze passen echt overal bij, zijn superzacht en ook nog eens supermooi!

 

Favoriete haaraccessoire

Onze favoriet is toch wel het setje haarspeldjes chocolate suede. Het is een supermooi haarspeldje in het bruin met wat ribbeltjes aan de buitenkant.

 

 

Middagroutine

Als wij zijn aangekleed, gaan we weer naar beneden en eten we onze lunch. Daarna doen we iets leuks samen. Dit kan zijn dat we gaan spelen in de tuin of in de speeltuin of we gaan even naar wat winkeltjes. Rond een uur of 15:00 krijgt ze wat lekkers en kijkt ze vaak een aflevering van Nijntje of Bing. In die tijd doe ik zelf ook nog even wat werk.

 

Avondroutine

Rond 17:00 uur begin ik met koken en eten we gezellig met z'n allen. Na het avondeten gaat ze in bad en doen wij de haarspeldjes weer uit die ze de hele dag heeft ingelaten. Ik geef haar nog wat borstvoeding en daarna gaat ze lekker naar dromenland. Dan is het voor mij ook tijd om nog heel even lekker te relaxen en hier en daar nog eventjes wat dingetjes te doenvoor mijn social media

 

 

Liefs,

 

Noa

Instagram: @noahofstedex

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »