De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Door Pascale van Lierop-Aay, 10 augustus 2022

A day in the life of.. Pascale

Even voorstellen..

Hi! Mijn naam is Pascale van Lierop-Aay, getrouwd en mama van Luuk (2) en Ziva (0). Ik ben coördinerend verpleegkundige, ik maak taarten: "Taart van Passie" en ik deel mijn leven op mijn Instagram-account:@pascaleaay. Ik schrijf regelmatig blogs en herkenbare verhalen voor mede mama's/papa's over o.a. het ouderschap. Af en toe post ik ook nog fijne giveaways op mijn Instagram in samenwerking met leuke accounts.

Haarroutine

Onze zoon moeten wij vaak even grijpen in de ochtend om zijn haar te voorzien van gel of wax. Onze dochter heeft nog geen lange lokken, maar daarvoor heeft Haarspeldjes.com hele fijne baby haarbandjes.

 


Favoriete haaraccessoires

Voor nu vind ik het baby haarbandje met knoop - light grey en het newborn haarbandje met kanten strik - taupe en pink erg mooi voor ons meisje. Over een paar maanden als ze meer haar heeft, kunnen we misschien een fijn haarspeldje in haar haren doen. Dan vind ik de baby haarspeldjes met strikje - flakes heel erg leuk!

 

 

Betaalbaar, eenvoudig en snel

De haaraccessoiresvan Haarspeldjes.com zijn betaalbaar. Ze delen regelmatig een kortingscode. Soms raakt deze sloddervos wat kwijt en dan kun je eenvoudig een nieuwe bestelling plaatsen. Je hebt ze dan binnen een paar dagen in huis.

 

 

Liefs,

 

Pascale

Instagram: @pascaleaay

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »