De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Door Robin van Remunt, 24 september 2020

A day in the life of.. Robin

Voorstellen 

Hi, mijn naam is Robin. Ik ben een alleenstaande moeder van 28 en woon samen met mijn dochtertje Maeve (4) en zoontje Beau (2) in Brabant. Ik werk in de kinderopvang en daarnaast werk ik als Content Creator op mijn blog enInstagram The Pastel Suitcase. Ik geniet elke dag van de kindjes. Vanaf volgende maand gaat mijn dochtertje naar de basisschool: een spannende nieuwe stap.Daily routine 

Onze dag begint doordeweeks altijd rond 7 uur. De kindjes worden vaak al rond die tijd wakker en anders maak ik ze zelf wakker. We gaan dan lekker naar beneden en starten de dag met een ontbijtje met z'n drietjes. Daarna mogen ze van mij altijd eventjes tv kijken, zodat ik mezelf boven ook klaar kan gaan maken. Daarna kom ik naar beneden met hun kleding en ga ik ze aankleden en hun haartjes doen. Bij Beau is dit altijd erg makkelijk: wat gel erin en klaar. Ik vind het wel altijd leuk om van Maeve haar haren iets speciaals te maken. Ze mag van mij altijd zelf kiezen wat ze in haar haren wil. Meestal kiest ze een mooi speldje of een mooi elastiekje, maar haar favorieten zijn de haarspeldjes met strik. We hebben ze denk ik wel in tien verschillende kleuren, zodat we bij elke outfit een leuk matchend speldje hebben. Favorieten

We gebruiken ook vaak een haarband als elastiekje, zoals laatst bij een fotoshoot die we met z'n drietjes hadden. Zelf ben ik groot fan van de scrunchies. Die gebruik ik zelf dagelijks. Haarspeldjes.com heeft zoveel keuze dat er altijd wel voor iedereen iets te vinden is, zowel voor pasgeboren baby's als grotere meisjes. Maeve had vanaf haar geboorte al veel haren. Hierdoor ben ik al vroeg begonnen met haarspeldjes in haar haren. Dit maakt dat ik al jaren groot fan ben van Haarspeldjes.com. Kwaliteit

Hoewel we de meeste haarspeldjes al 2-3 jaar gebruiken, is er nog nooit eentje stuk gegaan. Super goede kwaliteit dus! Ook de elastiekjes gaan niet lubberen en zijn niet beschadigend voor het haar. Wij, van Your Little Miss, vinden alle haaraccessoires Maeve echt prachtig staan! Wat vind jij?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »