De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Door Samyra du Bois, 17 januari 2022

A day in the life of.. Samyra

Even voorstellen..

Hoii! Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Samyra (@madee.neva) en ik ben 29 jaar. Ik heb twee dochters: Madeé van 4 jaar en Néva van 1 jaar. Ik ben haarstylist, dus erg leuk met twee meiden thuis!

 

 

 

Haarstijl Madeé

Ik had echt al ontzettend veel haarbandjesenhaarspeldjes verzameld, voordat Madeé überhaupt geboren was. Gelukkig had ze gelijk een mooi koppie met haar waar al snel mooie krullen in kwamen. Echte pijpenkrullen. Precies zoals ik dat vroeger had! Madeé gaat naar school en daardoor gaat mijn wekker om 07:00 uur. Ik zorg dat ik aangekleed ben als de meiden wakker worden en dan zijn zij aan de beurt. Hun kleding hangt al klaar. Handig hoor dat Madeé steeds ouder wordt, want ze kan zichzelf aankleden. Op naar beneden.. Aan tafel! Ik maak hun brood klaar en zodra ze eten, begin ik met hun haar. Een beetje nat maken met een waterspuitje en ik kneed de krul er extra in. Ik vind het zonde om Madeé haar mooie haar helemaal vast te doen. Vaak doe ik bij haar een half staartje of knotje in met bijvoorbeeld een vlechtje, zodat je haar mooie krullen nog blijft zien gedurende de dag. Wel altijd met een leuke scrunchie of haarstrik erbij. Een haarband vind ik ook zo leuk staan bij Madeé!

 

 

 

Haarstijl Néva

Néva had bij haar geboorte gelijk al een flinke bos met haar. Haar haren vallen echt naar voren, dus bij Néva gaat altijd een leuk haarspeldje, haarelastiekje of haarbandje in. Tegenwoordig in combinatie met twee staartjes of knotjes. Ook zij krijgt nu slag in haar haren.

 

 

 

Handige accessoire

Ondertussen hebben we al veel haaraccessoires verzameld. Door de haaraccessoires hanger van Haarspeldjes.com kunnen we goed zien welke mooie haarspeldjes we allemaal hebben. Zo kiezen de meiden heel gemakkelijk elke ochtend één haaraccessoire uit.

 

 

 

 

Favoriete haaraccessoire

Mijn favoriete haaraccessoire voor Madeé van Haarspeldjes.com is de mooie velvet haarbandvan het model "Billie". Ze wilt hem zelf het liefst ook elke dag in! VoorNéva zijn mijn favoriete haaraccessoire de haarelastiekjes met strikjes van het model "Loïs". Zo maak je de staartjes of knotjes gelijk een stukje leuker!

 

 

 

 

Ruim assortiment

Sowieso heeft Haarspeldjes.comeen ruim assortiment aan haaraccessoires! Voor baby's, grotere meisjes en zelfs volwassenen. Er is echt zoveel keus! Ik kan in iedergeval zeggen: wij zijn fan!!

 

 

Liefs,

 

Samyra

Instagram: @madee.neva

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »