Exclusieve deal: Gratis verzending + 25% korting op al uw bestellingen! Kortingscode: 25DISCOUNT

Exclusieve deal: Gratis verzending + 25% korting op al uw bestellingen! Kortingscode: 25DISCOUNT
9.5 score, 14.145 beoordelingen
Geen producten gevonden...

A day in the life of.. Sanja

A day in the life of.. Sanja

Elke maand nemen wij jou een dagje mee in het leven van een influencer. Dit keer is de beurt aan Sanja.

Even voorstellen..

Hi! Ik ben Sanja (rosies_mama), 28 jaar, blogger en mama van Rosalina (2). Wij geven jullie vandaag een kijkje in ons leven! Ik werk parttime als Triagist op de huisartsenpost. Dit betekent dat ik overdag thuis ben en in de avonden, nachten en weekenden aan het werk ben. Om deze reden gaat Rosalina niet naar de opvang en gaat ze alleen twee ochtenden per week naar de peuterspeelzaal. De rest van de dagen gaat ze of naar opa en oma of blijft ze lekker thuis bij mij.

 

Dagelijkse routine

Ik leg altijd een avond van tevoren haar outfit klaar met bijpassende haaraccessoires van Haarspeldjes.com. Dit doe ik elke dag, want ik hou ervan om mijn dochtertje als een poppetje aan te kleden en haar haren te doen! In de ochtend zet ik haar altijd aan tafel met een ontbijtje en ga ik ondertussen wat leuks creëren met haar mooie haren. Rosalina heeft een mooie bos eigenwijze krullen! Om haar tevreden te houden en haar hoofd zo stil mogelijk te houden, zet ik altijd iets leuks voor haar aan op de tablet. Wanneer we klaar zijn met ontbijten en haar haren zijn gedaan, gaan we er lekker op uit of gaan we naar school.

 

Favoriete haaraccessoire

Al sinds Rosalina een baby is, heeft ze altijd een haarspeldje in. Het fijne aan Haarspeldjes.com is dat ze voor alle leeftijden verschillende haaraccessoires hebben! Van newborn haarbandjes tot grote meiden haarstrikken. Mijn favorieten zijn tegenwoordig de alligator haarspelden. Deze zitten vaak beter nu ze meer en voller haar begint te krijgen. En: hoe groter de strikken, hoe beter! Toch?! 

 

 

Favoriete haarstijl

Meestal kies ik voor twee staartjes en doe ik altijd twee mooie haarspelden in. Wat ik ook leuk vind is een knotje. Bij Haarspeldjes.com heb je hele mooie haarstrikken met elastiek eraan. Deze zijn heel handig en mooi groot

 

Goede kwaliteit en ruim aanbod

Ik koop zelf maar al te graag bij Haarspeldjes.com. De haarstrikken en -elastieken zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee! Ook komen er regelmatig mooie nieuwe collecties bij. Zo heb ik voor elke outfit een bijpassende haaraccessoire! Tegenwoordig kiest Rosalina maar al te graag haar strikjes uit.

 

 

Liefs,


Sanja

Instagram: @rosies_mama

 

Dagelijkse verzending

NL levertijd 1-2 werkdagen (kortingsacties uitgezonderd) BE zie verzenden & retourneren

Lage verzendkosten

€2,49 binnen Nederland en €2,50 voor België. Geen verzendkosten boven €20,- bestelwaarde.

Veilig betalen

Uw betaling vindt plaats in een veilige omgeving

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »