De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Door Simone Meijs, 23 november 2021

A day in the life of.. Simone

Even voorstellen..

Hi! Mijn naam is Simone (@simonemeijs), 30 jaar, mama van Quin (5) en Lily (2) en vriendin van Paul. Sinds kort ben ik officieel ingeschreven bij de KVK en mag ik mezelf fotograaf noemen. Ik werk vanuit huis en ik kan dus extra veel met de kindjes zijn! Ik neem jullie mee in onze dag, lees je mee?

 

Ochtendroutine

Wij starten de dag altijd met het geroep (nou zeg maar gerust geschreeuw) van Lily: mamaaa! Tijd om uit bed te gaan. Ik ga altijd even lekker knuffelen bij Lily voordat ik haar uit bed haal. Daarna krijgt ze een schone luier aan en smeren we haar samen even in, zodat ze weer fris en fruitig ruikt! Ik geef haar met het aankleden altijd de keuze uittwee outfits, want tja een eigen willetje heeft mevrouw.. Zo heeft ze toch het idee dat ze zelf iets heeft uitgekozen. Meestal is Quin ondertussen ook wakker geworden en aangekleed voor school. Een beetje gel in de haren en 'Klaar is Kees'. Gaat altijd net wat sneller dan met Lily.

 

 

Haarroutine

Zodra we beneden zijn, zet ik Lily met een boterham aan tafel en kijkt Quin met een boterham naar de tv. Zo kan ik ongestoord Lily d'r haartjes doen. Doordat ik dit al vanaf het begin doe, blijft ze altijd goed stil zitten. Aangezien ik kapster ben geweest, snap je wel dat ik het genieten vind om de haren van Lily te doen. Ik vind het zelf niet zo mooi als haar haren los hangen, want dan is ze net een sloddervosje. Daarom maak ik vaak een staartje of een vlechtje. Als ik ga vlechten, spray ik haar haren altijd even nat met water. Hierdoor zitten d'r vlechtjes mooi strak.

 

 

Favoriete haaraccessoires

Mijn favoriete haarelastiekjes zijn de basic met strik van het model Loïs en mijn favoriete haarspeldjes zijn de haarspeldjes met strik van het model June of Olivia. Maar heel eerlijk? Eigenlijk kan ik nooit zo goed kiezen en vind ik alle haarspeldjes, -elastiekjes en -bandjes mooi. Ik match ze altijd met de outfit die ze draagt en Lily mag zelf kiezen of ze een haarbandje of -elastiekje in wil.

 

 

Goede kwaliteit

Ik ben zelf echt dol op haaraccessoires en Lily droeg ze dan ook al vanaf kleins af aan. Wij hebben al vanaf het begin de items van Haarspeldjes.com en we zijn er zo blij mee. De items blijven mooi en zijn van goede kwaliteit. Een dikke aanrader dus! 

 

 

 

Middagroutine

Schoenen aan, jasjes aan en op naar school! Na een hoop kusjes en knuffels, fietsen Lily en ik weer naar huis. Als we terug zijn, geeft Lily altijd zelf aan wat ze wil doen. We gaan lekker samen spelen of ze gaat zelf knutselen. Zo kan ik mooi tussendoor even werken. Als ik samenwerkingen heb lopen, maken we in de ochtend ook altijd nog wat foto’s. We lunchen op tijd, omdat we om 15:00 uur bij school moeten staan om Quin op te halen. We doen samen een boodschapje en daarna gaan we naar huis. Quin en Lily spelen spelletjes en/of kleuren/knutselen samen, maar hebben ook weleens even tijd voor op de iPad.

 

 

Avondroutine

Tijdens het eten koken, komt er altijd wel een van de twee even helpen. We dekken samen de tafel en wachten tot Paul thuis is. Als we hebben gegeten, buiken we nog wat uit en gaan we naar boven. Ik hang altijd samen met Lily de haarspeldjes terug aan de hanger en stop de haarelastiekjes terug inhet tasje. Daarna gaan de kindjes in bad. Als de kindjes uit bad komen, kleden Paul en ik ze aan voor bed en lezen we nog een verhaaltje uit een zelf gekozen boekje. Wat wij doen als we beneden komen? Zooi opruimen! Daarna knallen we Netflix aan en kruipen we met een dekentje en een theetje op de bank. Nog even genieten van de rust voordat de nieuwe dag weer begint. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen hoe ons dagje verloopt.

 

Liefs,

 

Simone

Instagram: @simonemeijs

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »