Gratis verzending vanaf €20 - Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €20 - Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden
9.5 score, 15.051 beoordelingen
Geen producten gevonden...

A day in the life of.. Thalissa

  • Geplaatst op
  • Door Dyonne Bakker
A day in the life of.. Thalissa

Elke maand nemen wij jou een dagje mee in het leven van een influencer. Dit keer is de beurt aan Thalissa.

Thalissa Tilemans, moeder van Tess, is een blogger, vlogger en influencer uit België. Ze heeft 16.4K volgers op haar Instagramaccount: @lisstilemans en 3.27K abonnees op haar YouTubekanaal: ThalissaT. Ze werkt 4 dagen per week en is daarnaast veel bezig met social media. Ze geniet iedere dag van het ‘mama zijn’ en op vrije dagen is ze samen met haar gezinnetje of doet ze aan sport.

 

Daily routine

Zo vertelt ze over haar dagelijkse routine: “Mijn dagen zien er steeds anders uit, omdat ik geen vast uurrooster heb. Daarnaast is de drukte van mijn agenda ook afhankelijk van het aantal samenwerkingen op social media. Gelukkig heeft ons dochtertje een goede structuur opgebouwd en doet zij haar dutjes overdag. Zo kan ik op die momenten mijn werk inhalen.”

 

Favoriete haaraccessoire

Haar favoriete haaraccessoire van Your Little Miss is moeilijk kiezen, maar ze is een enorme fan van de haarbandjes. “Alle haarbandjes van Your Little Miss staan onze kleine meid zo schattig! Ze heeft helaas nog iets te weinig haartjes om haarspeldjes of –elastiekjes te dragen, dus dit is een perfect alternatief!” Thalissa kijkt steeds welk outfitje Tess draagt en dan zoekt ze in het mandje vol haaraccessoires naar een bijpassend haarbandje. Dit doet ze op basis van de kleuren in het outfitje van Tess.

 

 

Goede service en kwaliteit

Samen zijn ze erg tevreden over de producten en de kwaliteit van Your Little Miss. “De producten zijn van zeer goede kwaliteit en Your Little Miss heeft een ruime keuze in het assortiment. Daarnaast hebben de items veel verschillende kleuren. Dat zorgt ervoor dat we bijna bij iedere outfit een geschikt haaraccessoire kunnen vinden. Hoe leuk is dat?!” Wij, van Your Little Miss, vinden het Tess ook prachtig staan! Wat vind jij?

 

Dagelijkse verzending

NL levertijd 1-2 werkdagen (kortingsacties uitgezonderd) BE zie verzenden & retourneren

Lage verzendkosten

€2,49 binnen Nederland en €2,99 voor België en rest van de wereld. Geen verzendkosten boven €20,- bestelwaarde.

Veilig betalen

Uw betaling vindt plaats in een veilige omgeving

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »