De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Door Wendy Vuurens, 23 augustus 2022

A day in the life of.. Wendy

Even voorstellen..

Hi! Ik ben Wendy (@drielingmama.en.mama.wendy), 35 jaar en een trotse mama van 4 kinderen. Samen met mijn partner, ons zoontjeMika (4) en onze drie dochters Liv, Evi en Zoé (drieling van 1 jaar)wonen wij heerlijk vlakbij de kust. Toen ik zwanger was van onze drie meiden was dit een enorme schok. We durfden vooral alleen te dromen dat Mika een broertje of zusje zou krijgen, maar na een lang fertiliteitstraject kregen wij 3 wonders erbij.

 Dagelijkse routine

Mijn dagen zijn druk, maar ook heel gezellig met 4 kinderen. Het is nooit saai in huis haha. Zelf werk ik sinds kort 3 dagen als recruiter (bij een gehandicapteninstelling). Ik ben al 12 jaar verpleegkundige, maar wilde heel graag iets anders dan in de zorg werken. Mensen vragen mij altijd hoe ik het doe met 4 kinderen en dan ook nog werken, maar ik vind het heerlijk om even iets anders te doen dan alleen mama zijn. Mensen met 3 kinderen werken toch ook? Op de een of andere manier denken veel mensen dat het pittig is met drie van dezelfde leeftijd en ja het is soms pittig, maar soms ook makkelijk. Ze eten en slapen tegelijk. Mika gaat naar de basisschool en de meidenhebben eigenlijk wel een vast ritme op een dag wat heel fijn is. Drie dagen in de week hebben wij een nanny aan huis: praktisch en fijn. Ik zou niet weten hoe ik anders 4 kinderen voor werk naar school en opvang gebracht moet hebben hihi.

 

 

Haarroutine

De meiden zijn nu 17 maanden en hebben al best lang haar, daardoor kunnen wij al staartjes/knotjes maken bij ze. Heel veel meer dan dat kunnen we nog niet echt, want daar is het nu nog iets te kort voor. De haarelastiekjesmet een strikje van Haarspeldjes.com zijn zo leuk. Het is toch net even iets leuker dan een standaard elastiekje. En haarspeldjes: ik hou ervan! Ik kan niet wachten tot ze nog langer haar hebben en we nog meer haaraccessoires kunnen gaan gebruiken.

 Favoriete haaraccessoires

Ik heb nog niet echt een favoriet, want ik vind het allemaal even leuk. Soms probeer ik te mixen bij de meiden. Dan dragen ze wel hetzelfde soort haarspeldje, maar net in een andere kleur of net met een ander strikje of iets dergelijks. 

 

 

Leuk assortiment en ruime keuze

De haaraccessoires van Haarspeldjes.com zijn super fijn en heel leuk. Ze hebben ook onwijs veel keuze. Zodra ik weer nieuwe haarspeldjes of andere haaraccessoires nodig heb, ga ik zeker daar shoppen.

 

 

 

Liefs,

 

Wendy

Instagram: @drielingmama.en.mama.wendy

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »